fredag 13. februar 2009

"Saldo i vår favør er...."

Da er runde 2 med reisevaksiner unnagjort. Det svir, i dobbel forstand; kontoen slankes betraktelig og armene blir ømme og stive i dagesvis... Men, kan ikke reise uten. Når vi i tillegg måtte fornye passene våre alle fem, blir det ikke mye biff framover....!

Odessa og Jazzmann er lykkelige uvitende om ferieturen vår. De skal nok få fine uker hos mormor og morfar. Jeg må innrømme at jeg gruer meg til å være så lenge borte fra dem. Kommer til å savne de vanvittig.

Men først skal ungene ha vinterferie. Emilie reiser alene men fly i morgen. Hun skal være hos sin onkel og tante i Kongsvinger hele uka. Min sønn på 12, Øystein, drar på hyttetur... Da blir bare eldstemann på 16 hjemme. Det blir vel rart....men godt. Selv skal både gubben og jeg jobbe hele uka.

Ha en super vinterferie :)

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Ja, det blir en kostbar fornøyelse sikkert. Men verd hver en krone!! en opplevelse for livet. Så bare nyt det. Å være borte fra bikkjene blir sikkert sårt det første døgnet..så glemmer du det en stund. Så begynner hjemreisen og nærme seg..da blomstrer den opp igjen.
Jeg har satt bort Major èn gang. Gubben måtte kjøre ham inn til Bexma, jeg begynte bare og grine..der er jeg. Kronisk!! Sikkert derfor jeg aldri har vært noe annet sted i mine ferier enn på ....hytta!!
Riktig god helg..tross vondt etter sprøyter.
Klem fra Major & Mossan

Balder og Heidi sa...

Så delig det blir med tur, heldigriser!! -Jeg har også vært igjennom sprøyteprosessen, man blir jo helt ødelagt. Ska dere ta malariatabletter også? Vi ble anbefalt å gjøre det da vi reiste både til Sør- og melomamerika, men droppa det da bivirkningene trolig hadde ødelagt ferien.

Kongsvinger ja, jeg har tilbring hver eneste sommer 2 mil utenfor Kongsvinger på et sted som heter Galterud. Jeg tenker
på Balder nesten hele tiden når jeg er borte... men de har det som regel fint. Det er bare vi som er rare og ikke kan skjønne at de kan ha det så bra når vi ikke er der og følger med ;-)

Ha en fin vinterferie og nyt freden i huset!

Marias skriblerier sa...

Kjenner til den savne følelsen der gitt. Hundene blir en så stor del av oss, vanskelig å unngå å savne de da... Jeg gruer meg allerede til bryllupsreisen, hvor vi skal være borte fra Hannibal i 10 dager... sukk.. Men det går nok bra! Han koser seg veeeldig hos mine foreldre, som setter veldig stor pris på selskapet hans :) God vinterferie!

Brukshundene sa...

Hei! Måtte jo titte innom og legge igjen en boxerhilsen til dere og;) Fine flashman hunder du har! Krise og jeg trener mye ja, men vi må jo det for at det skal funke bra den dagen det er liv og død det står om;) Dessutten har hun sterk ADHD og må aktiviseres jevnlig for at det skal være koslig å ha hun i hus;)Og det ville jo vært synd å ikke ta i bruk noe av den enorme kapasiteten og ressursene hun besitter!...