torsdag 5. februar 2009

Hund og katt

Jazzmann fikk løpe litt fritt i kveld. Han var rolig en stund og følte seg sikkert helt fin. Da var det på tide å koble på igjen. Tar ingen sjanser nå. Føret er litt ymse, hardt noen steder og gjennomslag andre steder igjen.
Odessa øynet sjansen til å herje igjen.
Etter turen stakk vi innom svigerfar som bor i 1.etasje for å gratulere han med dagen. Katten vår, Gråpus har flyttet inn hos ham etter hundene kom til oss. Hun er ikke spesielt glad i disse viltre, uberegnelige dyrene. Jazzmann er vokst opp med katt, så han kjenner signalene, men Odessa har ikke peiling.

Hun rikket seg ikke fra stolen sin, men var tydelig irritert på invasjonen.
Slitne hunder er godt å ha i hus. Da får jeg gjort litt i huset uten å ha "hale" etter meg.


1 kommentar:

Havfruen sa...

Åååå, så nydelige bilder av både hunder og katt. Ingen tvil om hva pus mente på første bildet iallefall. Major også kjenner kattespråket men må få det MED STORE BOKSTAVER. Som resten... Bra Jazzmann fikk være litt laus..uten at kvisa sprenger seg på..hehe. Godt med litt mildere vær og greit med litt snø. Ble reinere gulv av det. Er knallfornøyd med det nye fòret til Major. Mindre bæsjing, roligere hund og pelsen ser ut til å feste seg. Men det koster.. hva gjør man ikke for disse nydelige vesen.?