onsdag 25. februar 2009

Afrika-feber og nytt objektiv.....testing pågår....

Endelig dumpet pakken med objektiv ned i posten. 4 dager fra Oslo til Viggja er litt drøyt. Ikke alltid det går raskt med Posten!! Men nå er den festet på kameraet og da er det bare å prøve og feile.
Foreløpig må jeg nøye meg med å fotografere "ville" dyr jeg har i stua. Men om 3 ukers tid håper jeg å feste dem til filmen "live". Odessa har ikke noe imot å bli fotografert. Helst skal hun inni linsen. Nå kan jeg stå litt lengre unna og likevel få henne nært. Men ser at jeg må gå til innkjøp av et stativ også, vanskelig å holde kameraet rolig....Jazzmann ligger herlig avslappet i sofaen og enser ingenting. Ser jeg antydning til grå hår i bartene her????
Orkideen min har snart blomstret seg ferdig for denne gang. Vakker blomst.Jeg har vært på biblioteket og lånt bok om digital fotografering. Skal tro om jeg har tålmodighet til å lese i den...? Synes det ser vanskelig ut med pixler, lukking, blender osv osv.
En ting er sikkert, det blir ikke i kveld.


5 kommentarer:

Havfruen sa...

Da er du igang med ny linsje ja. Skarpe fine bilder. Stativ er et must, jeg sleit på tur idag. Blir fort litt skjelven på handa når du stopper for å ta bilder. Jeg tok uten ekstra linse da, enklere det, alene med Major på tur. Er det autofokus på linsa? Vil ha det tror jeg, og med stabilisator.
Ha en fortsatt fin kveld :)
Klem fra Major&Mossan

Baker sa...

se der ja..skarpe og fine bilder.

forventer noen fine bilder av norsk natur ;)

Balder og Heidi sa...

Jeg la inn en kommetar til deg tidligere i dag, som ikke ble godkjent...var noe med "passordet eller feltet der du skal skive teng". Det sto bare å hang... Men da kan jeg hoppe over den kommentaren og gratulere deg med nytt objektiv. Du har forresten tatt flotte bilder, virkelige fine, bra bilder. Du er igang igjen skjønner jeg :-)

Unknown sa...

Takk alle sammen:) Moro!!

Marias skriblerier sa...

Skjønne skjønne boxergo'inger!!! Takk for fine kommentarer på bloggen min!