mandag 9. februar 2009

Inspirasjon

Jeg blir så inspirert av alle de fine bloggene som folk har. Det er så mange kreative sjeler der ute. Jeg har vært innom mange og tenkt: "Jeg vil også ha det koselig hjemme!" Så i dag, da jeg måtte være hjemme med sykt barn var det bare å sette igang. Vel....nå er det jo ikke akkurat gjort på en dag, men en plass må man starte.
Det har blitt vasket på plasser der hybelkaninene har levd fete dager, flyttet om og kastet ubrukelige ting. Da det dumpet ned reklame fra KID med billige gardiner, bar det "raka vegen" til nærmeste KID-butikk. Bare se selv og du er vel enig i at disse er modne for utskiftning....?Ferdigsydde gardiner til 3 vindu til under 500 kr er det ingenting å si på. Det ble med noen puter til skuvsenga også.
I tillegg til meg, var det to til som var fornøyde med resultatet:
Det er andre ting som skal "fiffes" opp og men det blir ikke i dag.

3 kommentarer:

Havfruen sa...

" Steike fine gardina" var det og til den prisen!!! Og de nydelige i skuvsenga da...jeg har så lyst på en boxer til...
Enig i at kreativiteten bobler av å besøke blogger. Jeg har noen prosjekt å starte med når jeg kommer på hytta. Samt at jeg har blitt så inspirert av KONTRASTER. Mange har skrevet om det. Jeg har lenge ønsket meg en prismetaklampe. Men jeg har ingen sted å ha det. Men på hytta vettu..i spisetua over spisebordet, blant tømmer og furu, der skal jeg ha en prismelampe!!
Klem fra Major og Mossan ;-)

Marias skriblerier sa...

FIne gardiner!

Balder og Heidi sa...

Så billige gardiner -og FINE. Skuvsenga er magisk, jeg elsker gamle møbler. Jeg kjenner også at jeg får lyst til å gjøre noe hjemme, men jeg er da så alt for lat... vet liksom ikke helt hvos jeg skal begynne. Det er jo en brag om jeg bare vasker, hehe - er ikke så gla i husarbeid!

Ha en flott dag :-)