onsdag 11. februar 2009

Hvor er bremsen?

Dagen i går fløy fra meg. Var bare hjemme og kasta i meg middag før jeg dro med meg Odessa på boxer-treff. Bra oppmøte i går tross utrolig sur vind. Angret meg mange ganger for at jeg ikke hadde kjeledress på. Hadde planer om å ta mange bilder, men i mørket er jeg ikke så flink.... Men fikk et fint bilde av Cappuchino. Hun er ei energisk boxer-jente som nesten alltid er på tirsdagstrening med mamma Solveig.
Godt var det å komme hjem og sannelig hadde gubben gått en lang tur med Jazzmann!! De hadde trasket nesten 8 km, så gutten var helt gåen. Men foten og ryggen fungerer bra.

Vi gikk ikke fullt så langt i dag. Litt verre å traske alene med 2 ivrige og vimsete boxere. Dessuten er det forskjellig som skulle vært gjort hjemme og.... Uff, ikke enkelt med for få timer i døgnet. Må prøve å finne bremsen....


Utslitt i pappas fang, nydelige gutten min!3 kommentarer:

Havfruen sa...

Jazzmann har bremsa på iallefall. Godt å se. Jeg er så glad jeg har voksne barn og kan bruke dagene slik jeg vil. Men har vært gjennom alt du beskriver. husker en tid jeg hadde 1 dag uten kjøring av barn. pluss ting på jobb. nå er det kun det jeg bestemmer, da blir det Major hver dag og barnebarn selfølgelig.
Klem fra Major&Mossan

Marias skriblerier sa...

Fine bilder! Hvordan er det å være på boxertreff?? Har aldri vært det vi, men jeg har tenkt mye på det idet siste... hadde nok vært fint for boxergutten min. SLippes hundene løs, eller hvordan foregår det hele? Sikkert forskjellig fra sted til sted.. Er dere medlem av boxerklubben? Fin dag til dere!

Balder og Heidi sa...

Slik det dessverre, noen dager bare kommer bort.
Det er morsomt med treff, men det blir gjerne litt kaldt hvis man trener lydighet i 10 speik. Jeg vet ikke hvordan boxerne er, men Balder liker ikke å stå i ro særlig lenge hvis det er veldig kaldt - ikke jeg heller for den del :-) Ser ut som gut`n koser seg i fanget til papsen!!