lørdag 28. februar 2009

Badedag

Strålende tur-vær i dag. To elleville hunder hadde ikke noe i mot litt trim i dag. Lett nysnø gjorde det ekstra morsomt.
"Kom igjen, Odessa"

Kommer du mamma?

***************************************************************************


Ridekurset kom endelig i gang igjen etter utallige avlysninger pga været. Emilie ville ri Zaana, ei 27 år gammel Araber-hoppe. Hun er rolig og fin. Emilie har vært litt skeptisk de siste gangene, for noen av hestene er litt lystne på fart og spenning. Denne gangen gikk det fint og jeg håper Emilie får igjen tryggheten og gleden ved å ri igjen.

Klar til dagens ridetime***********************************************************************************
Og etter en fantastisk dag med skogstur og bading, er det godt å slappe av i godstolen, synes Odessa. Begge har badet seg i dag. Det er ikke akkurat dagligdags, så jeg var litt spent på hvordan det skulle gå. Odessa var førstemann. Ikke noe problem, hun syntes det var godt å bli massert inn med såpe og vann. Jazzmann var neste. Vet ikke om han er vant til dusj og badekar, men det gikk også greit. Han så ikke helt fornøyd ut men sto helt stille til vi var ferdige. Nå lukter de så godt at de gjerne kan ligge i senga mi i natt..... Men det vil ikke gubben:)

Og etter en fantastisk dag med skogstur i solskinn og bading, er det godt å slappe av i godstolen synes Odessa.


Nå roper lørdagskvelden på meg, skal prøve å slappe av litt.
1 kommentar:

Havfruen sa...

Ser mere skarphet i bildene her inne?
Sur Gubbe du å ja når det gjelder hund i senga?? Skjønner ikke dette, Gubben her er akkurat likedan. Men bare vent..det kan da hende vi skal være hjemme alene..
Flink jente med hest. Flott hobby, datteren min drev med hest i nesten 10 år.
Stakkars Major...han er møkkete. Tenkte å vente til mere vårvær før jeg vasker ham.
Ha en super lørdagskveld.
Klem fra Major & Mossan