tirsdag 27. januar 2009

Massasje anbefales

Etter mange dager uten at Jazzmann ble noe bedre måtte vi til veterinær i dag. Så jeg pakket begge i bilen og kjørte først på jobb. Fikk en drop-in time hos Relling på Heimdal. Det ble bøyd og tøyd og stakkars Jazzmann var virkelig stresset. Vondt gjorde det og. Det ble fastslått at smertene kom fra ryggen, sannsynligvis en strekk. Han fikk sprøyte og mixture. Jeg fikk beskjed om rolige turer, ikke vill lek i skogen. Også skal han masseres. Ikke at det er noe problem, han stiller seg villig opp, synes tydelig det gjør godt. Merket faktisk bedring allerede i ettermiddag. Han gikk trappen ganske lett, ba ikke om å bli bært opp! Så vi krysser fingre og tær for at dette blir bra.Odessa synes naturlig nok det er fryktelig kjedelig, ingen å herje med, selv om hun prøver aldri så mye. Hun hopper og spretter, henter leker, bjeffer, men Jazzmann vil ikke. Da prøver hun å få oppmerksomhet hos andre. Men her i huset er det jo bare nerder:)
Ikke mye respons å få her nei.

Sofa-grisen sturer på golvet. Han klarer ikke å hoppe oppi sofaen.


4 kommentarer:

Havfruen sa...

Stakkars gutten. ikke greit å være Jazzmann med kvisa Odessa rundt seg. Ja, vi må stelle med guttene våre. Hvis Major ikke er bedre imorgen, må jeg ta turen til dyrlege jeg også. Var og kjøpte Royal Canin Boxerfor i dag, skal prøve det. Har god erfaring fra Eukanuba, som vi har brukt til nå. Men han har perioder der han blir kvalm. Denne perioden har vart lenge synes jeg. Siden lørdag.. Så kyllingfileten smaker sikkert digg imorgen. selv skal vi spise...?suppe tror jeg. Ikke rart sønnen i huset klager..hehe..

Marias skriblerier sa...

Hundene dine er så skjønne! Håper Jazzmann blir bedre snart. Og så søt Odessa var der hun lå i sofaen... Kan man gjøre noe annet enn å ELSKE boxere?!

Har vurdert å gå på stretching/massasje-kurs for hund, tror det er godt for de enten de har vondt eller ikke.

Fin dag til deg!

Balder og Heidi sa...

Uff da, kjedelig når sånt noe skjer. Håper han blir bra snart, både for hans og Odeessa skyld! Balder ble litt stresset i byen når han var liten, men jeg har bevisst tatt med på byturer innemellom så han blir vant til det.
Ikke noe stress nå :-) men han stresser seg ikke opp så lett heller, hehe.

Havfruen sa...

Ligger noe til deg i bloggen min!!