torsdag 29. januar 2009

Hormonene herjer

Seint på kveld har det blitt. Jeg skulle vel egentlig ha vært i seng, men bloggen kaller. Har ryddet og smurt matpakker, utrolig hvor mye rot det blir på en dag.
Gikk en tur langs veien med hundene i kveld. Vi må være litt av et syn, Odessa er så utrolig vimsete. Hun klarer nesten å rive meg overende når hun stopper opp, går rundt meg og så bråstopper.
Da vi kom hjem fikk hun seg ei skikkelig "kule". Løp tulling rundt oss alle, bjeffet, dro utover pleddet sitt som virkelig fikk gjennomgå. Min eldste sønn påstår at hun har et kromosom for mye. Mulig men det er vel heller hormonene som herjer i kroppen hennes. Underholdning er det i allefall. Etter anfallet sloknet hun i sofaen og er verdens søteste, snilleste hund.


Bedårende Odessa
Nå er det på tide å finne loppekassa, men det blir etter en dusj. God natt!

4 kommentarer:

Havfruen sa...

hehe..sønnen min sier Major må ha ADHD..jaja.. Men Odessa er vel i sin pubertet..en av dem. Hva gjør du når hun får løpetid? Har hatt tispe og hanne sammen, ble et mareritt i løpetida. Det blir en hanne til her tror jeg..og jeg som ALDRI skulle ha hannhund..hehe. Men liker Major så godt at den meningen er endret. Ha en flott dag.

Marias skriblerier sa...

Morsomt når de får sånn herjedilla og raser rundt! Hannibal gjorde det mer når han var liten, da fikk han raptus inne og løp rundt bordet mange ganger, for plutselig å bråstoppe og sitte heelt stille... komisk... Nå gjør han det mest ute på tur, da har han ofte helt kruppekrupp i kroppen.. Herlig! God helg!

Havfruen sa...

hehe..må kommentere kommentaren din til meg. Jeg har fått så mange tilbakemeldinger på at "vi/jeg leser bloggen din hver dag" Arti det. Skulle ønske ALLE la gjen en liten hilsen. Du får oppfordre "far" til det. Ha en flott fredagskveld..som ebber ut. I morgen er det ut på tur med kamera.

Monika sa...

Hei du - snubla inn i bloggen din og her var det mange flotte bilder av hunder og natur
Noe eg også liker - hunder og foto
Smil fra monika