søndag 18. januar 2009

Hvor ble det av helga?

Best i rasen, Sissel`s lille Selma. 2. beste tispe-valp, Tinka med mamma Grethe.

Eneste boxer-hann, Ridder ble BIM. Gratulerer til tre flotte boxere.
Ei slitsom men utrolig artig utstillingshelg er over. Kjenner at kroppen ikke har fått slappet helt av i helga. Det er heldigvis ikke hver helg med så tett program. Da er det bare å psyke seg opp på å møte på jobb i morgen tidlig. Mine håpefulle har likevel ikke lidd noen nød mammas fravær. Inge har vært super og tatt dem med på tur både lørdag og søndag. Jazzmann har visst fått seg en liten strekk i venstre bakfot. Han har sikkert trådd igjennom skaren mens han var i fart. Vi får se an situasjonen til i morgen. Nå vil han aller helst være litt for seg selv og det er helt greit. Han ligger jo vanligvis oppå meg....:) Oops, nå kommer han. Der var han på plass i fanget og alt er ved det normale.


2 kommentarer:

Havfruen sa...

Bra det ble en vellykket utstilling. Fine snuspeboxere her ja. Strekk ja..har noen jeg også etter ulike stillinger i malerbransjen. Er rett og slett "lemster" i flere kroppsdeler. Imorgen er det på`n igjen. 3 -4 strøk må til. Men det blir bra. Håper du kommer deg opp imorgen tidlig, tøft å ikke ha helgene og koble av. Ha en fin mandag..?!

Balder og Heidi sa...

Det var mange flotte, små boxere :-) Helgene har en tendens til å fyke avgårde uansett hva man gjør...plutselig er det søndagskveld :-(
Det er ikke rart de får strekk på dette føret, enten er det skare eller så er det glatt - jeg synes det er rart Balder har berget, det er rett som det er jeg ser for meg at "dette gikk galt", men nei da, full fart.. hender seg det kan bli litt halting, men går over etter et par minutter.
Men det virker som det gikk bra med Jazzmann, hehe :-)
Du får bare bite tennen samme og holde ut! Det er jo helg hver uke :-)