onsdag 21. januar 2009

Lek og trening

Odessa synes det har vært utrolig kjedelig de siste dagene. Jazzmann har vært rolig og forsiktig, han kjenner litt til strekken i foten enda. Han har gått og lagt seg i buret i håp om å få være i fred. Men den gang ei, hun trampet like godt inni buret hans og forlangte å leke. Tålmodig som han er, ble han med ei stund.
Ettersom det er glatt og hardt i marka, droppet vi tur i dag. Vi dro heller til Børsa. Der er det et stort og fint parkeringshus. På kveldene er det nesten ikke biler der. De fikk ei fin trenings-økt begge to. Odessa er veldig lærevillig. Det grunnleggende har hun inne men vi må selvfølgelig terpe litt mer. Det er litt "rusk i maskineriet", men hun er jo tross alt ung enda. Må nok ta det meste av skylden på min kappe for at vi ikke har trent all verden.
Jazzmann er utrolig dyktig, særlig med forsterkning. Den prøver jeg å ta fram så sjelden som mulig. Har en tendens til å bli over-gira av pipe-apa si. Alt i alt, en nyttig trenings-økt.
Jeg for min del er fremdeles ikke i form. Har fått Apocillin mot halsbetennelse, så det må da snart bli bedre.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Hehehe..for noen herlig boxer-tryner. Herlig. Ingen har maken!! Odessa er ei skikkelig innpåsliten kvise til Jazzmann kan jeg tenke meg.
Ta vare på deg selv, så du blir frisk. Vi har vært på Bexma på kloklipp og kaffe. Alltid koslig å ta en tur dit.

Unknown sa...

Ja, gjett om hun er kvisete.... ha ha. Trivelig med kaffebesøk. Kloklipping er ikke like gøy. Jazzmann er super-flink og Odessa ser ut til å lære av han. Hun har vært ganske umulig på den fronten, men har blitt mye bedre.