lørdag 24. januar 2009

Jente-tur

Vi har vært rolige denne uka. Jazzmann er fremdeles øm i foten sin. Vi tok en treningsøkt på torsdag på parkerings-huset i børsa. Begge var dyktige og motiverte. Vi trente en times tid og så ruslet vi en tur for å se på Øystein som var på fotball-trening. Odessa skjønner ikke helt hvorfor Jazzmann ikke vil leke, så hun finner på masse rart for å få utløp for oppspart energi. "Sitt og Bli"
Jazzmann fikk ikke bli med på tur i dag. Han ville gjerne men det ble bare jentene. Vi gikk en tur i skogen, ganske hardt og isete var det. Det var godt og komme hjem og varme seg ved ovnen. Inge sa at Jazzmann ikke kunne forstå hvorfor han måtte bli hjemme. Han ventet på oss med et blikk som sa mer enn ord.Odessa ruller seg i skuvsenga
"Dere gikk fra meg..."
3 kommentarer:

Havfruen sa...

Stakkars gutt...bedende øyne. Men har man idrettskade, ja da må man holde seg i ro. Sånn er det bare. Et under at Major ikke har strekk av noe slag, villmann i ordets rette forstand. Nydelige boxerbilder ;-) Major har vær rar i magen i dag. Det har gått utover den nye planten min nede i gangen. Da vil han gjerne spise gress, har vi gress da?? Nei, men en grønn plante som ligner..jeg ble faktisk skikkelig forbainna en stund her. Håper han er bedre imorgen. Blir ikke noe frokost på ham da. Skal koke ris utpå dagen.

Havfruen sa...

hehe...hannkjønn ja. Har en Gubbe som snørrer verre her i kveld. Skjønner MEGET godt hva du mener. Major har binga i buret, sover godt etter dagens "rolfing", det har det vært mye av. Gnatt!!

Marias skriblerier sa...

Herrrrlige hunder!! Vi har en boxergutt selv, du finner bilder av ham under temaet "Hanniballvoffsen vår" på bloggen min. Ta gjerne en titt! Er ikke boxere bare verdens mest sjarmerende skapninger??!! :D