lørdag 14. mars 2009

Klikker og massasjeOi, så var det helg igjen. Bloggen har ligget brakk siden søndag, men det betyr ikke at vi har gjort det samme. Uka har vært travel som vanlig, med jobb, årsmøte, treninger for barn og hunder....puh, ja, vi er vel ikke alene...?

Min sønn på 12 har vært på sone-trening i fotball i dag. Strålende vær og mange talenter. De er enda i uttaks-fasen men med innsatsen til Øystein ser det lovende ut.


Øystein i midten

Etter treningen, tok jeg med meg hundene ned til sjøen. Godt med litt forandring. Vi parkerte på campingplassen Tråsåvika, badeplassen vår om sommeren. Selv om vannet ser nokså innbydenede ut, tror jeg vi venter noen måneder og grader før vi jumper uti.


Jazzmann og Odessa var ikke helt fornøyde med å måtte gå i bånd der nede. Det er absolutt nødvendig, vimsete som de er. Det var flere som hadde tatt turen dit. Barnefamilier som spiste lunsj i fjæra, fiskere på bergene.
Odessa skuer utover sjøenTirsdag var det årsmøte i Boxer-klubben avd. Trøndelag. Vi fikk lære litt om klikker-metoden av Aida Sandvik som var innleid som foredragsholder. Utrolig interessant og lærerrikt. Så nå er jeg helfrelst og klikker ustanselig.... Odessa er veldig lærevillig, det er bare kjempemorsomt. Litt tyngre med Jazzmann som har lært veldig mye på sine snart 6 år, men ikke umulig. Det blir helt sikkert et kurs på oss snart.

Når det gjelder helsen til Jazzmann så har vi nå funnet årsaken til plagene. Etter strekken han pådro seg, har noen muskelfibre bristet på innsiden av låret. Men han er i gode hender hos Rita Gulliksen, som har lang erfaring med rehabilitering av hunder. Der skal han få massasje og bruke tredemølle i vann.

Sånn så Jazzmann ut etter første massasje-time
1 kommentar:

Havfruen sa...

Herlige bilder. Odessa blir bare penere og penere:)
Klikker har jeg aldri prøvd, til tross for et liv med hund. Sikkert gøy å lære noe nytt. Her går hyttelivet mot slutten. Hjem imorgen:(
Det er så trist..alltid.. Men men..kan ikke sitte her heller i all tid. Major har tatt 2 knallbra feltsøk. Gøy å se på.