søndag 15. mars 2009

Fotball-galskap

Å, huff!! Alle skriker om seg om seriestart, gutta sitter klistret til TV`en, roper; ÅÅÅÅ, KOM IGJEN, NEEEEEI!!!
Ja ja, hver sin lidenskap. De sier vel det samme om meg, hundegalskap.....


Har ihvertfall kost oss på tur i dag. Dagen startet med strålende sol og vi måtte bare ut. Bikkjene var ekstremt ivrige og tok nesten knekken på meg opp bakkene. Men nå er jeg blitt ganske bra trent etterhvert, så jeg bet tennene sammen. En liten seier å klare å presse seg litt og.

Odessa var i det ertne og litt kvisete hjørnet i dag. Lå stadig på lur og stupte fram mot oss. Veldig underholdende.


Hun var ikke like fornøyd med å bli satt i bånd mens Jazzmann fikk bevege litt fritt på kroppen.


Den blå himmelen forsvant senere på dagen og det ble litt regn og sludd. Men det gjorde ingenting, for vi var ferdige med turen :)

5 kommentarer:

Havfruen sa...

Ah...flotte nydelige bilder Linda. Fotball? Er det en slik rund sak?? Vel..jeg er gift med en som ikke har interessen. Heldigvis må jeg si:) Men jeg har en sønn da..som er fotballgal og bor hjemme enda..
Odessa ser ut til å bli lekkerbisken ja..sier det igjen.
Så du er bra trent..motsatt for meg etter ei uke på hyta. Major raser løs og det gjør til at turen for min del blir kortere og mere ruslende..
Ha en fin søndagskveld:)

Unknown sa...

Takk takk :) Synes det er morsomt å se på sønnen spille fotball jeg, men ellers kan det være det samme. Odessa blir nok ei lekker snelle ja, like vakker som sine brødre ;)

Marias skriblerier sa...

Herlige lekne Odessa som jeg bare må smile av :)

Balder og Heidi sa...

Hærlige bilder, det er mange moromme utrykk i en hund som er full av farsk :-)

Jeg er enig med deg, det blir mye fotball - litt for mye. Jeg er ikke interessert i å se og skjønner ikke hvorfor man roper til TV`en???!! ingen av de på skjermen kan høre deg uansett!!

Filter kjøpte jeg kun for å beskytte linsa, ikke noe mer fiffig enn det. Får man ei ripe på linsa så er den visstnok gåen (hører jeg de som har peilig si) -det er ikke dyrt.

Ha en fin kveld

Heidi og Balder

Anonym sa...

Hei igjen!

Så mange flotte bilder du legger inn! Odessa er flott og Jazzmann er nydelig, håper det blir mange valper som han er her hos oss. Håper Dixie får løpetid snart.