onsdag 18. mars 2009

Jeg er så GLAD!

STORE forbedringer allerede 1 uke etter første massasje-behandling. Det var 4,5 cm forskjell på lårene til Jazzmann forrige uke. I dag møtte vi til 2. behandling og nå var forskjellen bare 2 cm!!! Jeg ble så glad :)

En pause i skuvsenga
Nå har vi akkurat kommet inn fra en deilig tur i skogen. Odessa syntes det var ekstra stas i dag, for Emilie ble med. Da er det full fart, løping og snøball.
Jazzmann har luffet i sitt eget tempo. Når han får ha med seg tennisballen sin, bryr han seg ikke om de andre.I formiddag var vi en tur til mine foreldre og hentet kofferter til turen vår. Odessa gleder seg til hun skal tilbringe 3 uker der. Der kan hun også løpe fritt omkring, de bor jo praktisk talt I skogen.

Selv skal jeg begynne å pakke, litt opprydding og vasking må vel også til.

Ha en super kveld!

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Nydelige de 2 i skuvsenga gitt..Sier det igjen:Jeg vil ha en boxer til!!! Det er vel ikke lenge til dere drar? Nesten så du skulle hatt med pc og blogget derfra..hehe. Så deilig å høre at Jazzmann er bedre!!
Ang. din kommentar hos meg: hvorfor i huleste skal alle hunder hilse? Det er tull, og de med småhunder er verst. På turen i kveld måtte jeg snakke til en dame med en liten gnelder i flexiline. Major satt og hun begynner og slippe line mot oss?? Trekk til deg hunden er du snill sa jeg. Vet du hva hun sa til hunden sin? Den farlig hunden kan ikke hilse på deg!! Fysj..Jeg ropte at han er ikke farlig men han skal ikke hilse.. Huff..
Ja du fikk et lite blogginnlegg tilbake:)
Klem fra Major & Mossan

Baker sa...

Har bare en ting å si :

Het 'n oulike vakansie !!

PS!

HVIS du får tid over de neste 3 uker...soloppgang eller solnedgang over et afrikansk landskap ville blitt noen fine "wallpapers" :)

Marias skriblerier sa...

Så bra at han er bedre!! Det var godt nytt! :D

Anonym sa...

Hei! Så bra behandlingen hjelper.
Dere må ha GOD TUR!!! Kose dere masse og nyt varmen (selv om det BARE er sånn ca 28 grader;)).
Hilsen Julie og gutta:)