lørdag 7. mars 2009

Er det så vanskelig?Etter dette:

Gjør vi dette:


Så vanskelig var det vel ikke?

Det har etterhvert blitt mange som lufter hundene sine på stien "vår". Og jeg må si jeg gremmes når jeg ser all dritten som ligger igjen både på og rett ved stien.

Nå er det ikke sånn at jeg springer "over stokk og stein" i skogen for å ta opp etter mine, men i og på stien MÅ det da gå an å ta opp etter seg??

Sånn, det var dagens hjertesukk..
Vi fikk hyggelig besøk av Beagle-jenta Donna i dag. De hadde vært på tur etter veien og eieren kunne melde at også der ligger det hunde-bæsj overalt. Fysj!! Ikke rart vi hundeeiere møter sure blikk på våre daglige lufteturer.
Dette er datteren min på snart 10 år. Hun driver her å gjøre seg klar til karneval og jeg trener på portrett-fotografering. Jeg ble gjort oppmerksom på at bildet ikke kunne publiseres uten tillatelse fra henne. Godt ungene kan nett-regler!

PS! Fikk tillatelse :)

Det blir nok en rolig aften her i huset. Odessa og Jazzmann har brukt seg skikkelig i dag. Begge inntok horisontalen umiddelbart etter to timer i skogen.
4 kommentarer:

Balder og Heidi sa...

hahahaha, må bare le - og jeg lo høyt da av tryne, bæsje da..presse, hehe.
Jeg er helt enig med deg, ta opp sjit`n!! Aer at når sneen begynner å smelte nå så dukker den ene rusa etter den andre opp. Jeg går aldri ut uten 3 poser. Når vi er i skogen så har jeg med miljøposer som jeg kaster milevis. Jeg gidder ikke å bære på, eller putte en pose bæsj i sekken. Går han langt pokker`n av sted så plukker jeg ikke opp. Jeg kjenner at det knyter seg i meg hver gang jeg ser en stor bæsj for da tror jeg at de tror at det er jeg som ikke hr plukket opp. Balder bæsjer ikke store bæsjer, men det er en stor hund så de fleste tror jeg må ha med søppelsekk for å få plass til alt.

Så pen datter du har, nydelig bildet.

Teksten på bloggen din gikk nesten litt over i hverandre. Er det meningen?

Blir en rolig kveld her også...mat, tv og kanskje litt godis :-)

Ha en fin kveld -håper dattera har det artig på karneval

Balder og Heidi sa...

det ser ut som om linjene kræsjer litt. Men det er mulig det kun ser slik ut på data`n min...har mac, kan nok være en årsak det.

Havfruen sa...

Er så enig med deg Linda. Enkelte plasser er så hæslig at jeg lar ikke Major gå der engang. Det er jo så enkelt og plukke opp? Må innrømme at jeg ikke gjør det her på hytta..
Utrolig godt bilde av Jazzman der han står og presser..ser helt salig ut jo.
Vi råkoser oss her..jeg blir gjen ut neste uke. Major & Mossan skal nyte hyttelivet litt extra.
Bare vi ikke blåser bort..helt forferdelig til kuling som kommer over fjorden. Vi fyrer og fyrer..merker at noe ikke er vindtett her.
Gamle gulv..
Nyt lørdagskvelden :)
Klem fra hytta

Marias skriblerier sa...

Hehe... ja, irriterende at folk ikke plukker opp etter seg... morsomt bilde forresten! ;)