lørdag 31. januar 2009

Forberedelser

Før jeg kunne nyte deilig, norsk vintervær i dag måtte hele familien bli med på Orkanger. Der skulle gutta til frisør før vi dro videre for å ta passbilder. Passbilder er jaggu triste saker, ser jo ut som familien miserable. Dønn alvorlige og vinter-bleke. Men pass må vi ha, reisen nærmer seg og jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på det.
Jeg håper å få oppleve elefanter i sitt naturlige miljø, synes de er fasinerende. Har stua full av elefanter i forskjellige størrelser. Det blir vel med noen flere i kofferten når vi reiser hjem fra Sør-Afrika, men denne her skal få bli igjen. Store kontraster ble det i dette innlegget, afrikansk natur og norsk vinter.
Inge ble med oss på tur i skogen i dag. Som dere ser, noen må gå i bånd og andre ikke. Jazzmann kunne godt ha tenkt seg å løpt litt men vi sa nei. Odessa gikk amok da vi slapp henne, mye oppspart energi i den kroppen og. Nå har de tatt kveld og er godt fornøyd med dagen.

Ha en strålende kveld der ute!!!

5 kommentarer:

Havfruen sa...

Kontraster ja..blir litt av en tur det der. Sørg for å ta med deg kamera sier jeg bare. Stakkars Jazzmann...håper han blir bra snart. Har et skrekkexemplar av passfoto jeg også :-(
Kaldt i dag da..var ute nå i kveld en snartur, fytti katta. Det er bare og kle seg. Major ligger foran vedovnen nede i gangen. Jeg blir ikke kvitt snørr og sår hals..irriterende. Har holdt på slik siden november. Og jeg er flink til å kle meg..
Vin nå..det kan jo hjelpe??
Ha en super kveld!!

Unknown sa...

Kameraet skal helt klart være med. Ang snørr og sår hals, det henger i lenge. Jeg er heller ikke bra og begynner å bli rimelig lei. Vin? Tja, verdt et forsøk :)

Marias skriblerier sa...

Stakkars Jazzmann... som måtte stå å se på... Når kan han løpe fritt da? Fin kveld til dere!

Unknown sa...

Vanskelig å si, skal ta en telefon til veterinær på mandag..

Baker sa...

..og mens noen drar utenlands..må andre jobbe ;)