lørdag 17. januar 2009

Hvem kan ikke la seg sjarmere av boxer?

Det ble en vellykket dag for boxer-klubben. Valpeshowet gikk knirkefritt. Hele 81 valper har vært i ringen i dag. I morgen blir det ca 20 færre og kun 3 boxer-valper kommer. Men vi sturer ikke av den grunn. Vi har jo blitt underholdt av vakre Caro som var med mamma Berit i dag. Han var opprinnelig plassert i buret sitt i garderoben. Plutselig ser jeg et hode stikke opp over disken. Da har han altså ødelagt tøy-buret sitt. Han syntes jo det var blodig urettferdig at vi satt i sekretæriatet og hygget oss, mens han skulle ligge der mutters alene. Det var ikke fritt for at forbipasserende smeltet fullstendig av det bedende blikket: "Snakk med mæ, kos med mæ"!!
Boxer`n har sååå mange ansiktsutrykk. Det er vel en av grunnene til at jeg ELSKER rasen. Noen kjentfolk/hunder møtte jeg også, bla denne lille jenta som er av rasen Kinesisk Nakenhund. Hun ble nr. 2 i sin klasse. Skikkelig flink var hun.
Odessa og Jazzmann fikk bli med Inge på tur i dag og det blir det vel til i morgen og. Kom ikke hjem før kl 17.10 i dag og blir bort like lenge i morgen og.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars Caro..Klart han måtte bli med ;-) Ingen har så bedende øyne som boxer`n. Men ingen har så stort rakkerutrykk heller. Skal snart begynne å male igjen. Tror Major`n må i buret idag...

Baker sa...

Kinesisk Nakenhund.....vel...smak og behag ;)