lørdag 1. mai 2010

Russen Ruler.....men i skogen er det rus(s)-fritt!

Turen i dag hadde bortimot alle årstider; snø, sludd, regn og strålende sol. Og vi møtte absolutt ingen på vår vandring, bare tullinger som labber i søkkvåte myrer og snø-vær 1.mai?
Ja ja, vi "tullinger" får holde oss til skogen mens russen herjer i gatene... Mammas "lille" gutt er ute og farter med russen. Ikke fritt for at jeg er litt engstelig der de cruiser rundt med egen russebil og dundrende musikk. Men han gir da lyd fra seg i ny og ne, han måtte love meg det:))  
 

Russefrakken har kjæresten hans fikset. Synes den ble veldig fin jeg. Spørs om den ser like fin ut etter 17.mai? 

God russe-feiring, Tommy!

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Å ha russ i huset er lik: bekymring!! Been there!! Men det går som oftest bra Linda. Godt at han lover å sende en melding i ny og ne...
Nabohuset her brukes som feriehus og er invadert av folk som har fjærafest i helga...Major er superstressa og har hengt i vinduet:) Nå har han endelig roet seg ned. Været er jo som du skriver MEGET skiftende, så nå har de trekt inn:) Men fytti...nå vil jeg ha varmere vær. La bort ullongsen men det var tabbe. Fram igjen og på med skjerf og lue. Kuling her og hagl hvitla hele stuavinduet i dag.
Ha en flott kveld, russen kommer seg i hus skal du se:)
Klem:)

Børge's Blogg sa...

Ja det er vel tid for slike russe-aktiviteter nå. Det går nok bra.
Hørtes ut som en fornuftig sak å være i skogen på en slik dag.
Fin kveld videre :)

Einy sa...

Heisann.
Det høres mye koseligere ut med skogstur enn å vandre gatelangs :)
Jeg forstår godt at mor er litt bekymret når "lille" gutten din er russ og er ute og farter :) Men det går nok helt fint. Utrolig stilig frakk! Jeg tviler også på at den er like hvit 17.mai :)

Klem