søndag 23. mai 2010

Ikke akkurat jakthunder.....

Det er deilig med pinse. Vi lå lenge i dag og har egentlig ikke gjort noenting. Vi luffet en tur i skogen, tok oss god tid og nøt stillheten ispedd med fuglsang.


Tror hundene setter pris på sånne dager iblandt uten stress og mas.Odessa har vært litt slapp i dag, hun hadde kastet opp i natt og ville ikke spise i dag tidlig. Hun var ikke helt med når Jazzmann ville leke men det tok litt tid før han skjønte det.For to dager siden fikk jeg endelig se elg igjen. To flotte eksemplarer stod bare 30 meter fra oss. Odessa og Jazzmann merket ingenting. Jeg knipset mange bilder og først da de snudde og løp sin vei, ble det reaksjon på de :) Ikke akkurat jakthunder nei! Men det vil jeg da heller ikke ha.Flotte dyr!!

6 kommentarer:

Tezzie sa...

Wow...vilka underbara bilder! Speciellt den första....och naturligtvis den på älgarna; helt säkert en otrolig upplevelse :D. Kul ni har haft en sån njutbar 'luffetur' :D

Havfruen sa...

Wow for noen bilder Linda:) Utrolig flott:)
Jakthunder har vi ikke nei, hehe:) Bra det.
Ja, late dager trenger vi en gang i blant. Været har stoppet oss...så vi har hatt late dager vi å.
Ha fine dager, klem fra meg:)

Eva sa...

Late dager er bare best.

Morsomt med elg, men kanskje best på lang avstand?

Tania sa...

Så flotte bilder! Ser virkelig ut som hundene koser seg. Og så heldig du var med å møte elgen! Skulle gjerne truffet den snart..:-)
Ha en flott uke:-)

Phivos Nicolaides sa...

Incredible pictures and lovable boxer! Hugs.

Einy sa...

Det er utrolig deilig med late dager innimellom, både for to- og firbente!
Flotte bilder :)
Utrolig fint bilde av elgene!
Jeg støtte på elg flere ganger i vinter, men fikk aldri noe bra bilde av dem, fordi jeg ble litt stresset og hundene ble i hundre!! Kaja har nemlig stort jaktinnstinkt dessverre!

Klem

Klem