søndag 23. mai 2010

Apellmerket

Vi har hatt en fantastisk fin dag på Rødde. NBK avd Trøndelag har hatt klubbmesterskap i lydighet. 19 hunder var påmeldt, 17 møtte. Rammen rundt arrangementet kunne ikke vært bedre, trivelige folk, super plass og dyktige dommere. Det var deltakere i LP1, LP2, Bronsemerket og Rekrutt.
Jazzmann stilte i Bronsemerket. Han klarte 150,5 av 180 oppnåelige poeng og fikk dermed bestått:))


Det var bare så utrolig deilig å klare prøven, jeg er kjempe-kry!!

Her er vår uoffisielle klubbmester i Apellmerket: Bexma`s Happy - Perle. Gratulerer så mye til Ingrid og Perle, dere er kjempe-dyktige!!Odessa stilte i Rekrutt og var ivrig og fokusert. Dessverre brøt hun i øvelsen "dekk" og fikk ikke bestått. Men det skal vi rette på neste gang!Jazzmann`s flotte sønn, Bastian (Bexma`s Ivar) stilte også i Rekrutt og fikk bestått. Gratulerer Bastian og Grete!!Etter øvelsene ble det grilling og sosialt samvær. Da kom "endelig" regnet som var lovet tidligere på dagen.

7 kommentarer:

Havfruen sa...

HERLIG:))) Masse grattis for vel gjennomført:) Odessa klarer det hun også sjøh....
Ha fine dager, klem fra meg i bloggtørka:)

Silje E. Martinsen sa...

gratulerer masse! Det var kjempegøy å høre at dere og så mange andre gjorde det så bra :) gleder meg masse til vi kommer dit også ;) vi har slitt med brist i et fremkne og all trening, både fysisk og mentalt har vært nesten på null i mange uker nå og både jeg og Emma krysser fingrene for at vi blir friskmeldt når vi skal til veterinæren igjen på tirsdag.
Vi snakkes!

hilsen meg og Emma

Kristine sa...

Gratulerer med bestått appellmerket på en av to:-) Går glatt neste gang!

Skal dere konkurrerer i kl.1 nå da?

Silje E. Martinsen sa...

takk for hilsen, jeg syns nå dere er veldig flinke å trene også! og så flinke de er med Ivar som bare er en mnd eldre enn Emma!! jeg vet ikke helt om vi hadde klart noen slik prøve ennå, hun er propell til vanlig og nå som vi har mistet flere uker med trening kommer det sikkert til å ta et par uker før hun roer seg på trening igjen også, hehe.

men men, det skal nå bli kjempegøy å få noe å drive på med igjen uansett om vi må begynne nærmere start på mange momenter enn vi var før hun ble dårlig ;)

Eva sa...

Gratulerer med apellmerket. :)

Tezzie sa...

Grattis till alla...speciellt Jazzmann!

Børge's Blogg sa...

Grattis med merket.
Det er MYYYE arbeid bak det.