fredag 20. august 2010

Godt med alt som er unnagjort

Så, da var 4 uker ferie unnagjort og sannelig har jeg jobbet ei uke og!! Hadde fint tatt 4 uker til med ferie jeg:) Men det blir nok ikke før neste sommer...
Så da er hverdagen så absolutt i gang. Jazzmann og jeg startet rett på kurs, konkurranselydighet. Der skal vi finpusse ferdighetene og kanskje delta i LP1? Vi får se. Det er ihvertfall gøy!

Her er kurs-gjengen

I ferien har vi stort sett vært hjemme. Gubben har malt hus og jeg har slappet av i sola - helt grei arbeidsfordeling synes jeg:)
En liten tur ble det også, til Skarnes. Vi leide oss ei camping-hytte ved Glomma.


En strekk på beina på tur hjem.


Vi tok også turen til Bjerke på utstilling med Odessa. Hun har jo ikke vært helt bra i det siste og bar nok litt preg av det. Det ble ikke de helt store resultatene men ok kritikk tross alt.

Odessa i ringen.Været var veldig bra og Emilie badet hver dag. Jazzmann synes det er greit å avkjøle seg men liker seg best ved land hvor han slipper å svømme.


" Brrr, så kaldt"Odessa er med på alt som er gøy!Men mens vi besøkte Amadeus dyrepark måtte hundene sitte i bilen. Et trivelig gjensyn med dyreparken som faktisk startet opp i Orkdal og senere flyttet til Klæbu og tilslutt endte opp i Stange.


Emilie mater en søt Lama

Vi ser på kaniner
Minner fra Sør-Afrika dukker opp.

Ved camping-hytta hadde vi daglig besøk av sultne ender. De ble godt fôret av Emilie. Odessa kunne nok godt tenkt seg ei and til middag....


"Kom hit da! Skal bare "leke" med deg, lille and"


3 kommentarer:

Einy sa...

Heisann.
Flotte bilder :). Jeg liker spesielt godt bildet av deg og Emilie som ser på kaniner.
Det høres og ser ut som dere har hatt en super ferie. Perfekt arbeidsfordeling spør du meg ;).

Moro med kurs da! Du står på :)

God helg!
Klem

Havfruen sa...

For en arbeidsfordeling, hehe..jeg har malt jeg ja...
Herlige bilder fra sommeren. Dommeren som dømte Odessa hadde sikkert en dårlig dag, tror du ikke? Synes hun er vakker jeg:))
Nå skal vi på tur i regnet, er på hytta, Major snorker i sofaen, tror ikke han vil bli med:))
Klemmer:)

Skilo sa...

Hei Odessa og Jazzmann! Ser ut til at dere har hatt en herlig sommer dere og! Svømming er ikke helt min greie, men vassing er greit :-)