fredag 27. august 2010

Fremdeles lita jente?

Aldri for stor til å ligge i fanget.
(enda godt vi ikke har en Grand Danois)

6 kommentarer:

Havfruen sa...

Åh...for et herlig bilde Linda:) Tror en boxer alltid vil være litt "små" i hodet...ja, vi kan være glad de ikke har størrelse som Grand Danios:))
Ha ei riktig god helg, klem fra meg:)

Einy sa...

For et herlig bilde!
Nei, våre herlige firbente blir aldri for store til å kose litt på fanget! Det er nok godt for dem å være litt små av og til også :)

God helg!
Klem

Tezzie sa...

Oj, va gulligt :D Min stora klump till hund försöker ofta åxå vara en 'knähund'..tror inte han förstår sin egen storlek!

Silje E. Martinsen sa...

Hehe... Kjenner til stilen ja :) Emma skal ligge oppå hele tiden, særlig når hun er litt ekstra trøtt eller særlig når hun er våt, da elsker hun varmen fra fanget. Odessa ser heller ikke ut til å forstå at hun er større enn den pusekatten hun var når hun kom hjem til dere ;)

Nå har høsten kommet hit til oss, det har regnet en uke i strekk omtrent, men temperaturen er fremdeles grei så vi kan reise og bade forde ;) det blir 3-4 ganger i uken minst. Nå er vi ute og går turer med sporline så hun får rørt seg litt mer, og også leke i parken og skogen med linen på så hun tror hun går løs. I tillegg har hun såvidt begynt å få leke med andre hunder ute på gress igjen, og DET var gøy det! mye herjing ja, og Innkallingen funket ikke i det hele tatt plutselig...

god sensommer til dere :)

Balder og Heidi sa...

Det er ikke noe problem æ ha en grand danios i fanget - og de elsker å både ligge og sitte i fanget :) Hærlig bildet, er ikkt noe tvil om at den "lille" jenta koser seg fangban.

klem

quies sa...

For en flott blogg du har. Nydelige bilder av Odessa og Jazzmann. Boxere er noen kjempeskjønne hunder.
Ha en fin dag!