mandag 3. august 2009

Svømmetrening

Vi droppet tur i skogen i dag og dro heller ned til stranda. Det var overskyet men likevel varmt og stranda var tom for badegjester.

Odessa og Jazzmann syntes ikke vannet var kaldt. De hentet leker som vi kastet uti vannet, men var ikke veldig lystne på å svømme. Jazzmann mistet vel fotfeste såvidt en gang, men da snudde han fort.
Odessa likte seg best i sanden og snappet lekene som Jazzmann hentet i vannet.To av lekene ble igjen på sjøen, jeg kastet de for langt ut og de nektet å hente de. Det fristet heller ikke meg å svømme etter dem.....
Men koselig var det og mange artige bilder fikk vi.

Nå ligger de begge to nydusjet og pene. De har tatt kvelden nå!4 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Åh, så herlige bilder! Så søøøøøt Odessa var der hun lå i sanden, med sand i ansiktet! :) Hannibalvoffsen vår er 2 år, men det var først i år han begynte å svømme. Nå svømmer han som bare det og synes det er ganske artig tror jeg :) Trodde aldri han skulle våge seg uti, men vi har gitt ham masse oppmuntring og lek i vannet, også har vi tatt det steg for steg... Det må være mye liv med to boxere! Deer heldige som har selskap i hverandre :) Men mye jobb? ;) Hilsen meg.

Unknown sa...

Takk, Maria! Svømming er nok noe en på ta steg for steg ja. To boxerer er MYE hund og krever ganske mye, men de er jo så herlige og gir så mye tilbake. Synes det er greit med to og jeg ser jo at de har glede av hverandre og.

Marias skriblerier sa...

Du har vunnet en bloggbanner! Jeg delte ut tre trøstepremier også, hvor de jeg trakk ut OGSÅ fikk en bloggbanner :) Send meg en mail på maria.vinden (krøllalfa) gmail.com med litt info om hva du ønsker at banneren skal inneholde. Jeg regner med at du vil ha med Odessa og Jazzmann i banneren ;) Såklart! Har du ikke noen idéer, så kan du overlate alt til meg, også sender jeg deg bare et forslag :) Men uansett, mail meg! Ha en fin helg!

Marias skriblerier sa...

Da har jeg sendt deg banneren jeg har laget! Sendte den på linda_aasen (krøllalfa) yahoo.no

Håper du liker den! :)