søndag 9. august 2009

Ny Banner

Vi har fått ny Banner på bloggen vår. Den har Maria laget. Jeg synes det var kjempefin. Tusen takk, Maria. Bloggen hennes er utrolig fin, virkelig moro å følge.

Nå har jeg ferie i 14 dager og de skal NYTES! Håper bare været er litt snill med oss.
I uken som gikk har hundene, Inge og jeg vært i "barndommens rike", dvs, vært og kikket på hytta familien min og jeg leide da jeg var lita. Den ligger her på Viggja, faktisk ikke så langt fra der jeg bor nå. Jeg er født og oppvokst i Trondheim, så det er litt moro at jeg endte opp akkurat her på Viggja.

Denne trestubben kom jeg over på ei myr like ved hytta. Synes den ligner en Moskus....

Det går fremdeles kviger på beite rundt hytta. De syntes det var spennende å få besøk av oss og hundene ble elleville.
Odessa fikk gå uten kobbel sammen med kvigene. Hun tok store omveier for å unngå disse store, nysgjerrige dyrene. Jazzmann holdt vi i kobbel, har "jaktet" på de, la seg ned og hoppet fram når de kom for nærme. Er litt usikker på om han hadde gjort de noe om han var løs, men vi tok uansett ikke sjansen.

Han slapp løs etterpå. Her er han i farta og klarer nesten ikke svingen.
Like før vi nådde bilen, plumpet Odessa i et vann/myrhull. Hun så veldig ren ut og jeg tenkte at det var jo kjekt, da slipper hun å dusje når vi kommer hjem. Men den gang ei, det var et skikkelig myrhull, bare grums. Håndduken var helt svart etter å ha tørket henne på trappa.
Uansett, det var moro å besøke hytta igjen. Litt synd at det var så igjen-grodd der oppe.


Og månen viste seg fram den kvelden. Bildet er ikke helt optimalt, men jeg syntes den var så fin der den lyste bak furua på Hogst-åsen. Bildet er tatt fra stue-vinduet mitt.

2 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Så fint det ble med banneren :) Glad for at du likte den!! Åh herregud, jeg elsker bildet av Jazzmann i farta! :) Det er bare så veldig boxer det bildet der :) Herrrrrrrrrlig!

Havfruen sa...

Grattis med banner. Den var kjempefin:) Flotte bilder også. Nyt ferien din, nå er vel sola borte hos deg også? Vi har hatt bare godvær men i dag er det slutt ser det ut til...
Nydelig månebilde...
Klem fra Major`n og Mossan.