søndag 19. april 2009

Dobbelt så moro

Å eie 1 boxer er moro og kos. Å eie 2 boxere er dobbelt så moro og dobbelt så kost...ehh. Og noen ganger dobbelt med trim.

Utstyrt med to armer, føler jeg av og til at 2 boxere i enden av kobbelet blir litt i overkant av drahjelp. Sånn var det i dag. Boxerklubben skulle på tur og stakkars Jazzmann fikk ikke bli med. Kjempebra oppmøte, rundt 15 hunder med sine familier.


Damen i sofaen fikk kjørt seg skikkelig. Etter grillingen slapp vi hundene løs og da ble det full rulle.


Jazzmann ventet tålmodig på oss og ble belønnet med en laaang tur i skogen med meg på slep. Kjente at føttene hadde vært på tur tidligere på dagen. Vi tok turen til myra "vår" og trasket videre opp til Hogståsen. Der er det utrolig bra utsikt. Vi ser Vassfjellet, Byneset, Stadsbygd og Geitastrand derfra.


Godt å være alene med mamma på tur. Få lete godbiter i fred, løpe uten å bli overfalt....
Livet er herlig synes Jazzmann og glemt er det at han ble forlatt i formiddag.
Nå er det natta for 2 og 4-beinte. I morgen er atter en dag med mosjon.
4 kommentarer:

Mona sa...

Hei og velkommen tilbake til gamle landet. Artig å lese bloggen din og se de flotte bildene av Jazzmann og Odessa. Vi starter på Appelmerkekurs med Lana denne uken.
Lana og Mona

Havfruen sa...

Herlige bilder Linda. Jazzmann er en stilig type!! Og Odessa ser ut til å bli ei flott jente! Trim ja..skal ha på Major sela og ta på meg selv magebelte nå..han skal få dra gutten!!

Takk for gode ord igår hos meg!!
Klem:)

Balder og Heidi sa...

Hærlig at det begynner å bli vår. Jeg gleder meg til Balder og jeg kan gå i marka uten råtten snø... det er ikke mye glede nå, ikke fra min side iallefall og Balder blir lei av å "gå" igjennom han også. (han går igjennom mye mer enn meg, hehe... men så er det hans skyld at vi er i skogen også)

Ha en fin kveld,
klem Balder og Heidi

Marias skriblerier sa...

Herrlige bilder av skjønne boxere!!