tirsdag 3. februar 2009

Nedskjæringer

Etter signaler om oppsigelser på jobben, ser det ut til at de nøyer seg med permitteringer...foreløpig. Får håpe det blir med det, ganske tungt å gå på jobb med den usikkerheten som har vært.
Da er det deilig å komme hjem til to elleville hunder som er SÅÅ glad for å se deg. Vi dro en tur på tirsdagstrening. Det var ikke mange som møtte opp i kulden men trivelig er det alltid.
Vel hjemme tok like gjerne en kveldstur i skogen. Det var nydelig måneskinn og det knitret godt under skoene.
Odessa synes det er stor stas å terge han som må gå i bånd. Men bare vent, hun får vel igjen om ikke lenge.

Det var godt å finne fanget til pappa. Det er godt å kjenne varmen fra Jazzmann igjen og. Han har endelig begynt å hoppe oppi sofaen igjen. Nå ligger han på fanget mitt, god-gutten ;)


2 kommentarer:

Balder og Heidi sa...

Det er usikkerheten som er værst. Vi sitter heller ikke helt trygt på jobb på, men håper jo på det beste. Det er alltid godt å komme hjem til de 4-beinte barna, de er like glade uansett.

Ha en fin dag :-)

Havfruen sa...

Å som jeg kjenner den følelsen. I 1 år levde vi med usikkerhet før vi var noen som fikk oppsigelse. Men det var helt greit, vi fikk iallefall en avklaring og vet hva vi har og forholde oss til. De har det værre de som er der enda, for ingenting er avklart. Flotte bilder som alltid, bra at Jazzmann er på bedringens vei.
Jeg har fått en "anonym" kommentar på siste innlegget mitt. Nysgjerrig?? jupp..
Ha en fin onsdag.