søndag 21. mars 2010

Under åpen himmel

Vi har en fin gapahuk like like oppi skogen vår. Tidligere denne uka laget vi sti dit og bar oppover ved og liggeunderlag. Emilie, hundene og jeg hadde planlagt å overnatte der fredag.


Det hadde regnet ganske tett hele dagen, men vi var heldige og fikk oppholdsvær. Emilie fyrte opp bålet mens jeg ordnet med snølykter. Det ble skikkelig koselig. Emilie sovnet nesten med det samme hun kom i soveposen.


Det er første gangen jeg har hatt med meg hundene på overnatting ute og jeg var litt spent på om de ville finne roen. Jazzmann var ikke sen om å finne varmen hos Emilie, mens Odessa syntes bålet varmet godt. Da hun prøvde å legge seg ved siden av oss, ble hun jaget av Jazzmann. Jeg måtte stå opp og hente henne, fikk pakket henne inn i ullpleddet og plassert henne på andre siden av Emilie. Og der lå hun hele natten. Jeg sov ikke veldig mye, Jazzmann la beslag på soveposen min...hadde ikke hjerte til å flytte på han. Jeg hadde heldigvis pakket en flaske rødvin i sekken, varmet litt den og :)Vi stod opp før kl slo 06:00. Hundene hørte noe og ble veldig på vakt. Tror det var en rev ikke langt unna.


Himmelen var rosa og fin da vi stod opp, men ikke lenge etter begynte det å regne. Da pakket vi sekken og ruslet hjem.Lørdag ble det ingen tur på oss. Vi var litt slitne og trivdes best inne. Men i dag har vi vært på langtur i strålende sol.

5 kommentarer:

Havfruen sa...

Nå imponerer du Linda:) Men skjønner Odessa frøys, hehe. Major hadde virkelig hatt problemer. Flotte bilder fra en herlig tur:) Godt de fant noen å varme seg inntil, sikkert godt å komme hjem også:)
Major snorker i sofaen her.
Gjenstår litt pynting enda...har jo en uke å ta av.
Sol ble til hagl etter hvert her.
Ha en flott ukestart, klem fra meg og fra snorkende Major:)

Einy sa...

Så fantastisk det ser ut!!
Denne turen kommer til å sitte igjen som et herlig barndomsminne hos Emilie :)
Du er utrolig tøff som tør å sove i skogen med henne og hundene :).
Jeg forstår godt at dere var slite igår, det var sikkert hundene også? Selv om de sov godt hadde de jo mange inntrykk å fordøye, det tar på det også :)

Ja, vi som har fått vokse opp med hunder er heldige :) Det er så mange barn nå for tiden som er redde for hunder, det er så syns synes jeg, de går jo glipp av så utrolig mye!

Nå er det sengetid her i huset!
Dette innlegget ble jeg glad av!
Klem :)

KENNEL BEXMA sa...

Så tøffe du og Emilie var (og hundene) som sov ute i skogen. Men det ser ut som dere hadde det superfint.Maya deltok på grunnkurs både lør- og søndag og er ganske så sliten, jeg også. Bror er godt fornøyd, han fikk langturer med Magne mens de ventet på oss som trente lydighet.
I dag skal vi kose oss ute i sola.
Ha en flott dag!

Tezzie sa...

Vilken underbar utflykt! Skönt det gick bra med hundarna...de e ju dessutom ganska bra att ha med pga inbyggd värme ;D O, snygga snölyktor...kämpemysigt!!!

Ha det bra!

Anonym sa...

Rene skjære villmarksfamilien ;)

fine bilder

hilsen host host :)