lørdag 24. oktober 2009

Tre rampe-gutter

Her er noen bilder fra gårsdagens valpebesøk. Det var en aktiv rampe-gjeng som møtte oss!
Men fra å være helt i hundre, er det gjort på et sekund å sovne....

Her ligger Bexmas Image



"Lille" Ivar susser litt på "farmor". Det gikk etterhver over til biting i haka mi, RAMP :)



Isak og Emilie fant tonen.




Bexmas Ivar




Elgbein er ikke å forakte.



fredag 16. oktober 2009

Lyst på et eventyr.....?

Følg denne bloggen om en fantastisk reise gjennom Russland og Østen. Mitt søskenbarn Silje og mannen Chris har lagt ut på et eventyr som skal vare ca 1 år.


Denne bloggen er bedre enn masete Fredags-underholdning!!
Nyt helga folkens

torsdag 15. oktober 2009

Hver sin hobby...

Noen hobbyer egner seg best om sommeren:






Mens hund som hobby er veldig morsom også om vinteren:






onsdag 14. oktober 2009

Grønlands-skjæret, Viggja





A beautiful autum-day at the beach, all by ourselves. Just my dogs, daugther and me. Pretty cold in Norway this time of the year.

søndag 11. oktober 2009

Under kniven

I går var det full fart i skogen. Tok en stopp ved furua med tauet i. Det synes hundene er moro.

Endelig ei helg uten nedbør. Det er så godt å slippe å løpe gjennom skogen for å komme hurtigst mulig hjem. I går kunne vi sitte og nyte naturen.


Emilie ville klatre opp i furua, men måtte gi seg, det ble for høyt! Odessa gjorde det ikke lettere.






På ettermiddagen dro vi til Malvik. Føste stopp ble til min søster hvor vi fikk middag. Emma fikk seg elgbein, var sikker på at det ble suksess. Men hun var litt skeptisk, var ikke helt sikker på om det var til å spise på....



Vi dro videre for å se på valpene igjen. De har vokst masse siden sist jeg så dem. For en herlig gjeng. Gode og runde koseklumper.


Lille Ivar er fremdeles ledig.... Synes han har mange trekk fra Jazzmann.



Det er en harmonisk gjeng. Det er litt mer fart på dem nå, leker litt med hverandre. Men de blir raskt slitne og da sovner de der de står.




Maya er en dame med sans for komfort. Ville helst ligge i fanget til Emilie eller oppå sine søsken.



I dag fikk Odessa bli med Inge på jobb. Jazzmann skulle bli med meg. Vi hadde time hos veterinæren kl 13 og Odessa liker ikke å være hjemme alene.
Jazzmann fikk fjernet en vorte han har hatt på halsen/brystet. Det var helt ufarlig men den satt akkurat der hvor halsbåndet går. Var redd den skulle henge seg fast og rives av. Nå er den borte og han er noe groggy enda. Han var hurtig våken og på føttene, satt faktisk og ventet på meg bare etter 1 1/2 time. Han sjanglet selv til bilen, sov på tur hjem men gikk selv inn døra og hoppet oppi godstolen.
Nå blir det en treningstur med Odessa, mens Jazzmann får sove ut "rusen". Blir bedre i morgen!




/div>

søndag 4. oktober 2009

NKK Hamar

Det ble en fryktelig travel uke i forkant av utstillingen; klikkerkurs, trening, valpebesøk og diverse aktiviteter med barna. Jeg hadde ingen god følelse da vi hoppet i bilen fredag ettermiddag. Med bare 4 timer søvn, var jeg temmelig skranglete idet jeg skulle i ringen med Jazzmann.



Inge hadde en "pep-talk" med Jazzmann før han skulle i ringen og de ble enige om at han måtte gjøre jobben selv, de kunne ikke regne med meg. Og gutten leverte over all forventning. Jazzmann ble belønnet med CERT og BIM, bare slått av ei lekker frøken, Nokia Von Ellinghaus.
Odessa var også i ringen. Hun fikk endelig 1.kval og det er vi kjempefornøyd med. Hun er ei stor tispe og trenger sikkert 1 år til før hun er ferdig.




Ikke noe å si på oppladningen til Jazzmann. Han klarer å smiske seg oppi senga til Emilie hver morgen med sine bedende øyne.



Odessa må nøye seg med mamma`n sin.



Hos valpene er alt i skjønneste orden. Dixie er en super-flink mamma.



Bexmas Ira fant seg godt til rette i armene til Ditte, sin kommende eier. Det blir noen lange uker for Ditte før hun kan ta med seg hjerteknuseren hjem. Jeg er ikke i tvil om at Ira blir en smule bortskjemt....:)

torsdag 1. oktober 2009

Valpe-besøk

I dag tok jeg turen ut til Bente og Magne for å hilse på valpene for første gang. De er nå blitt 2 uker gamle og vokst masse på 1 uke. Alle var runde og gode og mor Dixie var i fin form.
De lukter så godt disse nøstene, vanskelig å rive seg løs.


Dette er Bexmas Ivar, en liten mini-Jazzmann?

I morgen drar vi til Hamar og Vikingeskipet. Odessa og Jazzmann skal i utstillingsringen. Er rimelig spent og en smule nervøs.... Håper på gode resultater for begge.

Nå skal det klippes litt klør og barter og så må det pakkes litt. Rapport kommer vel etterhvert.