søndag 11. oktober 2009

Under kniven

I går var det full fart i skogen. Tok en stopp ved furua med tauet i. Det synes hundene er moro.

Endelig ei helg uten nedbør. Det er så godt å slippe å løpe gjennom skogen for å komme hurtigst mulig hjem. I går kunne vi sitte og nyte naturen.


Emilie ville klatre opp i furua, men måtte gi seg, det ble for høyt! Odessa gjorde det ikke lettere.


På ettermiddagen dro vi til Malvik. Føste stopp ble til min søster hvor vi fikk middag. Emma fikk seg elgbein, var sikker på at det ble suksess. Men hun var litt skeptisk, var ikke helt sikker på om det var til å spise på....Vi dro videre for å se på valpene igjen. De har vokst masse siden sist jeg så dem. For en herlig gjeng. Gode og runde koseklumper.


Lille Ivar er fremdeles ledig.... Synes han har mange trekk fra Jazzmann.Det er en harmonisk gjeng. Det er litt mer fart på dem nå, leker litt med hverandre. Men de blir raskt slitne og da sovner de der de står.
Maya er en dame med sans for komfort. Ville helst ligge i fanget til Emilie eller oppå sine søsken.I dag fikk Odessa bli med Inge på jobb. Jazzmann skulle bli med meg. Vi hadde time hos veterinæren kl 13 og Odessa liker ikke å være hjemme alene.
Jazzmann fikk fjernet en vorte han har hatt på halsen/brystet. Det var helt ufarlig men den satt akkurat der hvor halsbåndet går. Var redd den skulle henge seg fast og rives av. Nå er den borte og han er noe groggy enda. Han var hurtig våken og på føttene, satt faktisk og ventet på meg bare etter 1 1/2 time. Han sjanglet selv til bilen, sov på tur hjem men gikk selv inn døra og hoppet oppi godstolen.
Nå blir det en treningstur med Odessa, mens Jazzmann får sove ut "rusen". Blir bedre i morgen!
/div>

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Akk for noen bilder og akk så søte valper..Så Ivar har ikke noe nytt hjem? hm...
Blir helt dårlig....
Major har også en vorte, men den er nede på den ene foten så jeg har ikke tenkt å gjøre noe med den:) enda iallefall..
Vi er heldige som har disse galingene i hus. Fikk besøk av storesøster her i dag. Etter 3 timer begynner Major og roe seg ned. Hun er ikke redd hund heldigvis....
Kos deg med Jazzmann og Odessa:) Major hilser:) Her fyrer vi på peisen og det er vin i glasset:)
Klem fra meg:)

The world according to Leah sa...

Du må da hente heim Ivar.... :o)

Jazzman er sikkert helt på fotene igjen etter bedøvelsen.