fredag 22. mai 2009

Roligere tider

Da er var det snart slutt på første løpetid for Odessa. Det har vært nokså slitsomt både for hund og folk....

Nå er det mulig å gå tur i skogen igjen med begge. Måtte ha Jazzmann i bånd når det sto på som værst, han var rimelig intens.


Det funket ganske bra bare han fikk pipe-leken sin. Den er han helt GAL etter.17. Mai tok vi med oss hundene på en lang skogstur. De hadde tross alt vært hjemme alene hele dagen mens vi hjalp til på 17. Mai-arrangementet på skolen.Var hjemme en tur midt på dagen for å lufte dem og så måtte vi jo posere i finstasen da!

Nå er det godt å være boxer-gutt igjen. Og Odessa har blitt "voksen" dame..... eh ikke helt voksen i oppførsel da.3 kommentarer:

Balder og Heidi sa...

Jeg kan ikke se for meg å ha hannhund og tispe samtidig uten at de er "fikset". Jeg er litt for at alle som har tisper med løpetid skal dra et sted laaaangt bort.... -fra Balder`s snute :-) Tenk deg gutten din når hormonene er på det værste og frøkena roper "kom - nå er jeg klar". Uff, er ikke greit å være gutt da.

Så fin du og "to-spannet" var på 17. mai, tøft bilde...ikke`no tvil om hvem som er sjefen der i gården :-)

God helg til deg og dine.

Klem fra Heidi og Balder

Børge's Blogg sa...

Ser ut til å være populært med pipedyr hos boxer'n ja. Men da har man en skikkelig bra "forsterker" når det skal trenes i allefall.
Takk for kommentarer, og ha en forsatt god helg

Havfruen sa...

Pipedyr er et must, ikke sant?
Nydelig bilde av deg og "dyrene":)

Lenge siden det har vært oppdateringer fra deg så det var koslig med et innlegg. Major er veldig urolig for tida..skjønner ikke hvorfor. Nesten værre enn noen gang. Stresser seg veldig fort opp. Så voksen er han nok ikke han heller.
Kos deg på lørdagskvelden:)
Klem fra meg:)