lørdag 23. mai 2009

Oribi Gorge

En liten bilde-serie fra Sør-Afrika igjen da!
Denne gangen fra Oribi Gorge, et fantastisk naturreservat omringet av dype kløfter.
Nedenfor ser du Eagles Nest. Vi måtte over ei laaaang hengebru for å komme dit. Vet ikke hvor langt ned det var under oss, men den var ganske skremmende. Den vaiet merkbart i vinden.
Emilie ble med et stykke før hun snudde og gikk tilbake. Ble for skummelt. Hun og Beathe gikk rundt (det var en sti for pyser der).
Vår eldste sønn, Tommy(16), er definitvt ingen pyse. Han var fast bestemt på å kaste seg utfor verdens største sving, 70 m fritt fall, deretter 25 m sving i bunnen.


Hvis dere søker på YouTube og Oribi Gorge, kan dere se andre galinger hoppe. Jeg blir helt svett bare jeg tenker på det. Har video av Tommy også, men jeg klarte ikke å laste den opp her.


Her er hele familien samlet på "Leopard Rock". Det var helt greit å stå der, men sett fra siden så vi at det gikk rett ned i juvet....


Denne jenta kjøpte vi billig... fant henne alene i hagen :)


Men noe arbeids-jern er hun ikke...... Hm, slaver nå til dags!Ha ei fortsatt strålende helg!!!!3 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Herlige bilder!!! Men... skummelt å sepå for en med HØYDEskrekk!!! ;) Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Oi oi så skumle bilder! Slike plasser holder jeg meg langt unna, fikk høydeskredd etter at ungene ble født. Men det ser ut som dere hadde det veldig fint.
Kjekt for Jazzmann at Odessa er ferdig med løpetiden, slitsomt med fristende dame i nærheten. Men han skal få treffe en lekker dame snart bare Dixie (Ferrari) kan bestemme seg for å få løpetid.
Ha en flott søndag!

Havfruen sa...

Hjelp!!!! Den hengebrua hadde du ikke fått meg over heller nei!! Fysj..det så himla ekkelt ut. Men jeg skjønner dette har vært en super tur ja. Jenta du kjøpte var veldig søt da..men det kan ikke en kjøpt slave flyte på? ;-)
Ha en flott søndagskveld og klem fra meg:)