fredag 6. august 2010

Lumske drikke-kilder

Visst er det deilig med lange turer i skogen, hundene løper fritt og slukker tørsten i bekker og dammer. Nå er det blåbær og noen få multer å finne og. Odessa og Jazzmann er glad i bær og har lært på plukke selv.Men ikke alle vannpytter er like rene. Det har Odessa fått erfare. Hun har pådratt seg en kraftig mage/tarm-infeksjon, trolig forårsaket av alger i vann i skogen. Hun kastet opp og fikk diarè, raste ned i vekt - 2,4 kg i alt.Nå er det tablett-kur, spesial-fôr og moderat trim i 10 dager. Hun er piggere nå og det er vanskelig å ikke gi henne den mosjon som hun tross alt krever. Hoved-fokus nå er å få henne til å legge på seg igjen.Jazzmann er frisk men synes det er utrolig kjedelig at Odessa ikke får løpe og herje med han. Han får trøste seg med ballen sin.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Åh, så kjedelig!! De blir jo så syke av dette også. Rottisen vi hadde, fikk dette.
Stakkars Odessa men heldigvis går det over ganske kjapt.
Ja man skal passe på hva de slurper i seg. Major er ram på sjøvann, jeg kan ikke ha ham løs lengre på grunn av det. Han drikker og blir "steinsjuk". Tisser seg ut i søvne å...
God bedring i heimen, klem fra meg:)

Einy sa...

Uff, stakkars Odessa!!
Hun er vel rimelig tynn fra før, så å gå ned såpass er vel ikke ideelt...Håper hun kommer seg fort til hektene igjen og går opp i vekt, sånn at dere får tilbake sunne og friske jenta deres!

God bedringklem til Odessa fra Røa-gjengen!

Ja, det har vært en aktiv uke :). Slitsom, men moro!

God helg!
Klem

Trond Arvid Hagen sa...

Uff føles ikke godt når ungene våre blir syke, håper han kommer seg raskt.
http://trondhagen.blogspot.com/

Anonym sa...

Hei og fortsatt god bedring til Odessa! Kjedelig når sånt skjer!
Snakkes på trening etterhvert!
Hilsen Kenneth, Lotte og Enya