søndag 6. juni 2010

Trav(el) helg

Emilie har blitt fôr-vert for en liten Shettis, Ivrian. Han er en super ridehest og like super å kjøre med. Dagene går nå med til trening og stell. Hennes største ønske er dermed oppfylt. Ivrian er stasjonert hos eieren (Emilies bestevenninde) og sammen trener de hver sin ponni.

I dag var det ponni-dag på Leangen travbane og Emilie debutterte i rekrutt-løp. Det var kjempe-moro selv om Ivrian for det meste gikk i galopp...
De blir nok bedre kjent etterhvert og snart blir det lisens på Emilie. Ponni-løp foregår i ordnede former og er veldig populært blandt unge jenter.I går ettermiddag var det total avslapping med fisketur i finværet. Det var ikke veldig travelt på fiske-stengene, men vi fikk da 3 fine ørret. Jazzmann kunne godt tenkt seg et fiske-måltid og han var like ivrig på duppen hver gang vi kastet uti :) Odessa er roligheten selv, luffer rundt og titter, finner en pinne å leke med og bader litt - herlig med hunder på tur!!


Vannet var KALDT, ikke lenge siden isen gikk på dette vannet.Emilie med sin flotte ørret. Den dro hun opp bare sekunder etter at hun hadde spyttet på marken og kastet uti! Tydelig at gammel overtro (fiskelykke iflg morfar) hjelper:)))


Men selv ble morfaren uten fisk.....

5 kommentarer:

Einy sa...

For en nydelig hest!!
Nå er hun vel fornøyd vil jeg tro!
Drømmen om hest deler hun med mange jenter, og hun er jo utrolig heldig som har fått drømmen oppfylt. Jeg ønsket meg også veldig hest...men jeg fikk kanin isteden! Koselig det også, men kan vel ikke helt sammenlignes :)

Flotte bilder fr fisketuren også :)

Det er nok en opplevelse å oppleve et band som ACDC live :). Broren min var på konsert med dem både i Praha og i Oslo i fjor :).

Nå er klokken snart 4.30 på morgonen og jeg sitter på nettet! Jeg fikk ikke sove lenger...jeg har blitt forkjølt, og lå bare og snufset og vre meg, så jeg bestemte meg for å stå opp litt.... må prøve å sove litt igjen nå!

Klem

Balder og Heidi sa...

Stilig hest.. kan tenke meg Emilie er lykkelig nå. Det ble vel stekt ørret til kvelds i går, det er iallefall kjempegodt. klem..

The world according to Leah sa...

Ah, så Emilie har kommet igang med hest :o) Det er jo en kjempe hobby for henne.

Ser ut til at dere koste dere stort på fiske tur i helga - og nå skjønner jeg hvor Leah har sin fiskelyst fra. Står det fisk på menyen sitter hun og passer på, for å sikre seg at det også blir noe til henne :o)

KENNEL BEXMA sa...

Det er så gøy å se på bildene av Emilie og hesten hennes,som hun både kan ri og kjøre med. Tenker de koser seg sammen.

Skal besøke hesten vår (Smashing Lind) snart vi også, hun går nå på sommerbeite i Selbu.

Einy sa...

Det er noe til deg inne hos meg :)

Klem