onsdag 26. mai 2010

Hund - hele dagen

Ferie for meg betyr hardkjør for hundene. Etter en handletur på Orkanger, stakk vi til skogs. Vi gikk ca 7 km i variert terreng, skog, myr og skogsvei. Helt supert!!
Så etter middag tok vi turen til Trondheim for Tirsdagstrening. Mange ivrige eiere og hunder var på plass i dag og. Vi startet med litt lett oppfriskning av kjente øveleser. Deretter tok vi en runde med utstillingstrening. Det nærmer seg mange viktige utstillinger for mange trønder-boxere. Mine to er påmeldt først på Røros 13 juni, så Oppdal 20 juni.
Flotte Maya var også på trening i dag.
Ikke fritt for at hun ligner litt på sin far, Jazzmann.


En lang treningsdag er over og hundene har forlengst tatt kvelden. De neste dagene blir det nok bare kos og fine turer i marka hos mormor og morfar. Inge og jeg reiser til Warsawa i morgen. Der er det for tiden flom - den værste på 60 år.... snakk om bad timing..
Vel, ikke sikkert det er så ille som det høres ut. Uansett, jeg gleder meg til noen dager med total avkobling.

4 kommentarer:

Christine sa...

Hei.

For ein koselige hundeblogg du har.
Kjempesøte hunder du har også.

Hilsen Christine.
http://www.svebakktunet.com
Hundene sin blogg:
http://kennelsvebakktunets.blogspot.com
og mine fotosider.
http://christinesfoto.blogspot.com

Einy sa...

Heisann.
Det er herlig med sånne "hundedager" :). Jeg har laaang ferie nå, og har planer om mange laaange turer og trening med go'jentene mine.
Maya er lik pappaen sin ja :) Flott frøken!

Håper dere har hatt det flott i Warsawa til tross for flom!

Akkurat nå føles det ikke vemodig å være ferdig på skolen, bare deilig! Men jeg kommer nok til å savne ting ved studentlivet når jeg begynner å jobbe...mest av alt friheten og det sosiale :)

Nå må jeg hive meg rundt å rydde og vaske...det har blitt nedprioritert de siste ukene siden både jeg og Frank har hatt hendene fulle!

Klem

Thusnelda sa...

For nokre bra bilder du presenterer for oss og så flink du er å få med hundene ut på tur.
Denne årstiden er jo herlig, så det er for det meste ute vi holder oss også. God tur til Warsawa, håper det blir fint.
Klem fra Kaos og Tutta

Balder og Heidi sa...

Ja, det er tøft å være hundeeier..hehe. Jeg digger travle dager med hund- travle dager uten hund gir meg bare sårlig samvittighet. Maya er kjempesøt, men det er vel ikke så rart når hun har så flott far. Håper dere hadde en flott tur til Warsawa. Klem..