fredag 11. september 2009

Snart fødsel.....

Nå er det kun dager igjen til Dixie og Jazzmann blir foreldre. Det skal bli så moro!! Håper bare alt går bra og at det kommer mange friske valper. Så gjenstår det å se om jeg klarer å motstå fristelsen til å bli eier av nok en hund.... :)Og mens vi venter og høststormen herjer ute, lengter vi tilbake til fine høstdager i skogen med hundene.Det må da bli flere slike dager før vinteren kommer?
Odessa og Jazzmann syntes det var stor stas da de fant ei stor furu med et tau hengende i.De hadde det moro lenge her.
Odessa og jeg har startet på klikker-kurs i regi NBK med instruktør Aida Sandvik. Det er utrolig moro og lærerikt og ikke minst godt for Odessa`s hode. Hun krever sannelig mye hodebry og aktivitet om dagen... Har tatt henne på "fersken" et par ganger i det siste, fullt opptatt med å bite i stykker inventar. Og Jazzmann stakkar, får sjelden ligge i fred. Da er hun kjapp med labben på hodet hans. Nei, nå vil vi ha oppholdsvær og en laaaang tur i skogen.

7 kommentarer:

Havfruen sa...

Tau er alltid topp. Vi henger det opp i trær til Major. Flotte bilder av nydelige hunder, du? Klarer du si nei til en farmorvalp? Dette er sjansen, Kjenner kun Dizie fra utseende, hun er nydelig. Jazzman har alt.
Hm..lykke til. Jeg følger med under flyttesjauen.
hilsen oss....

Unknown sa...

Jeg MÅ klare å si nei, har ikke kapasitet til en boxer til. De er herlige men krever også utrolig mye. Vil ikke trene bare halvveis med 3 stykker.

KENNEL BEXMA sa...

Hei igjen!

Fine bilder du har lagt ut, nydelige Jazzmann er bare topp!

I dag er Dixie litt urolig og tempen har gått litt ned men jeg tror det er falsk alarm. Uansett så er det spennende dager nå, og Bror har vært og sjekket at valperommet er i orden, den raringen.

Ha en flott helg!

Balder og Heidi sa...

Ser ut som om det tauet var helt topp, de koste seg da gitt.
Håper alt gikk bra med fødselen og at det var fine sunne valper.
Må si jeg blir imponert hvis du tar en til...3 boxere!! det krever mye energi

Forresten; flotte bilder :-)

Ha en fin søndagskveld

Mona sa...

Hei, artig å følge bloggen. Hos oss har det vært rolige hundedager lenge nå. Lana sliter med en bruskbit i hø. bakfot. Blir operert i dag, så nå blir det nok mer aktivitet etter hvert. Håper å se valpebilder snart. Hilsen Lana og Mona

Julie og Bajas sa...

Hei! Må bare si grattis til Jazzmann med seks flotte valper:)

Tau som henger pleier å være en suksess her i gården også! Moro for unga = moro for boxern;)

Ses kanskje på treninga i morgen...

Hilsen Julie & Bajas

Unknown sa...

Takker, Julie;) Det var kjempemoro. Vi dukker opp på trening vi!