søndag 19. juli 2009

Ventetid

Da er parringen mellom Dixie(Bexmas Ferrari) og Jazzmann(Flashman`s Gerdt) vel overstått. Det gikk veldig greit og vi venter i spenning på å høre om Dixie er drektig. I såfall blir det valper i uke 38.
Vi var så heldige å få hilse på Marte og Magnum`s valper da vi var hos Bente og Magne. De er helt nyyydelige. Se mer om dette kullet her.Vi har hatt nydelig vær den siste tida, ungene har badet og hundene slappet av i hundegården. Utpå kveldene har vi tatt en skogstur med hundene. Kjenner det er godt å være til.


I skogen er det ganske tørt, ikke mange dammer og bekker å drikke fra. Da må man nyte medbragt...


Ha ei fortsatt god helg....


3 kommentarer:

KENNEL BEXMA sa...

Hei igjen!

Det er flere som er spent på om stevnemøtene mellom Dixie og Jazzmann får konsekvenser. Snakket med pappan til Dixie i dag, han skulle handle inn forskjellige gosaker for at Dixie skal spise godt framover.
Tenker hun blir skikkelig bortskjemt, men det gjør ingenting, hun er så god en jente. Jazzmann er en skikkelig gogutt han også, så vi gleder oss veldig til eventuelle valper kommer.

Havfruen sa...

Dette blir spennende Linda..men med så flotte eksemplarer av foreldre MÅ det bli bra!

Tørt ja...ikke her..det bøtter ned. Men det har vært tørt, ser ut som en høstdag utenfor hyttevinduet. Så regnet gjør godt.
Lykke til med kullet, blir nok en påkjenning med valpesjuke fra meg:)
Klem:)

Guro sa...

Så fine drikkebilder av hundene! Hilma synes vann er laaangt mer spennende når hun får det fra flaske :)