søndag 24. januar 2010

Mest boxer, mest Jazzmann-barn faktisk!!

Men først må jeg gratulere Jørvil masse med BIS i dag!! Kjempemoro!

LaBoxro`s Busy Boss ble BIR og BIG4 i dag, GRATULERER!!!

Og Ingrid med sin Perle som ble BIM. GRATULERER!!!!


Selv hadde jeg fått et kjempe-viktig oppdrag i dag - handler for lille Leah (Bexma`s Ira). Hun var veldig gira før vi skulle inn i ringen, men ventetiden var lang og hun ble etterhvert sliten.

Leah fikk fin omtale i kritikken og jeg synes hun var veldig flink i ringen. Hun er ei jente med masse futt, men syntes det var litt skummelt i ringen og ble litt forsiktig når hun løp.


Søster Maya (Bexma`s Ibenholdt) stilte i samme klasse og poserer kjempefint her. Masse god-ord fra dommeren hun og.

Bastian (Bexma`s Ivar) var helt konge i ringen, løp som en gud! Jeg er nok litt kry over barna til Jazzman her jeg sitter og skriver :)))


Bastian øverst og Maya som titter ut.


Og jeg avslutter med ei sjarmerende frøken som var tilskuer, en Engelsk Bulldog. Hun var så nydelig og jeg måtte bare knipse noen bilder av henne. -Og så måtte jeg kose litt da....:)

Helga har vært skikkelig slitsom men utrolig moro. Mange flinke folk har vært i sving for å få gjennomført valpe-showet. Nå skal jeg slappe av litt, så kommer nok ei arbeidsuke.9 kommentarer:

Mona og Lana sa...

Hei, morsomt med valpeshow. Vi var på tirsdagstrening for første gang etter opr. på tirsdag. Det var kjempebra! Kommer til å fortsette (må dessverre stå over i uken som kommer) med det. Godt for Lana å treffe andre igjen. Morsomt å følge bloggen :) Mona og Lana

Børge's Blogg sa...

Artige bilder og mye flotte boxere.
Han her i huset raser rundt og raper og ralfer.

Ha en flott ukestart

Silje E. Martinsen sa...

kjempefine bilder av barna :) leste resultatene på siden til Bente ;) de er kjempefine alle sammen og har vokst masse!

jeg og Emma trener også mot valpeshow i letohallen på østlandet i februar og er veldig spent på hvordan det kommer til å gå, men godt å lese her at ikke alle løp like flott :p for vi er mer oppi luften enn nede på bakken når vi løper foreløpig...

hilsen silje og Emma

Einy sa...

Her var det mange flotte hunder!
Jeg forstår godt at du er stolt :)
Jeg kan tenke meg at det har vært slitsomt ja!

Smart å "lure" hundene litt der de er godt kjent!Kommer de etter deg med en gang, eller tar det v og til litt tid før de kommer?
Jeg bruker av og til å leke "gjemsel" med hundene i skogen...da løper jeg og gjemmer meg bak et tre eler lignende når de ikke følger med på meg...da kommer de plutselig i full galopp :)

Jeg ønsker deg en trivelig arbeidsuke :)

Phivos Nicolaides sa...

We had a cute boxer and now we have a labrador! Very nice your blog. If you have time visit please my traveling blog which is in English and in Greek too. Kind regards. Philip

The world according to Leah sa...

Jepp, masse moro i helga :o)
Og tusen takk for at du gikk med Leah på søndagen.

Det tok futten av henne å være blant alle menneskenene - det kom noe bak på meg, så det må vi huske til neste gang, samt at vi vel må ta oss noen turer inn til byen (har bare vært på Stjørdal før), slik at hun ikke blir så overveldet når det er mye folk samlet på liten plass.

Jeg hadde egentlig tenkt meg på boxertreff i kveld, men må stå over denne gangen - ikke bare Leah som ble sliten av helga.

Havfruen sa...

Ups...har ikke fått med meg dette innlegget jeg.. Så utrolig mange flotte hundebilder...Ivar er skjønn, til å få dånedimpen av!!!!!!
Takk for link, jeg har sendt de mail.
Fortsatt ikke bra den godeste Major...smatter og breker...jeg har en mistanke om at det sitter i spiserøret..han la hodet sitt på fanget mitt i kveld og fikk trykk på halsen. Da ble det voldsomt til smatting....ikke gøy dette altså.
Skal til vet i trondheim i vinterferien.
Ha en flotters kveld og klem fra oss ved havet:)

Skilo sa...

En skikkelig go'ing han der Bastian!

Stine sa...

Hei. Kom tilfeldigvis over denne bloggen og dette innlegget, og synes det var kjempestas å se bilde av lille bøllefrøet mitt - bulldog'en :)

Hilsen Stine