mandag 9. november 2009

Feber

Lille frøken Emilie gikk ned for telling her i ettermiddag, feberen steg hurtig og kroppen verker. Får håpe det ikke er svineinfluensa hun har fått. Men jeg er en smule redd for det, mange på skolen hennes som har vært syke nå. Blir vel en tur til legen i morgen for å sjekke..


Odessa og Jazzmann har vært i utstillingsringen i helga. Det ble nok en fantastisk dag, Jazzmann tok nok et CERT og ble BIM. Nå mangler vi bare et lite-cert til, så kan gutten smykke seg med tittelen NUCH.
Odessa fikk 1.kval og 4.konk og en fin kritikk. Jeg er skikkelig stolt av begge to.

Valpene etter Jazzmann har forlatt redet og flyttet inn hos sine nye eiere. Vi besøkte de på fredag. Ira hadde da allerede dratt til Ditte og Roy, Igor til Andreas, mens de andre skulle dra på lørdag. Hele gjengen var i storform og underholdte oss med vill lek.Maya ville også smake leverpostei, mens Image poserte.Det skal bli moro å følge denne lekre damen i utstillingsringen.Image tok en liten pause i fanget til Bente. Nå blir det stille dager hjemme hos Bexma, Dixie fikk dra hjem til pappa Ivar på søndag. Regner med at Bror og Mischa er glad for at valpe-tiden er over.
Jeg ønsker de nye eierne av I-kullet lykke til med sine flotte "barn" og håper de blir fornøyde boxer-eiere. Regner med jeg får treffe de fleste igjen på trening med boxerklubben.


Ingen kommentarer: