torsdag 24. september 2009

På nett igjen....

Det har skjedd mye siden forrige fredag, høydepunktet er utvilsomt valpene til Bexmas Ferrari og vår egen Flashmans Gerdt.

Og mens den nybakte mor passet sine små, dro vi til Oksvoll for helgen. Hele min familie var samlet der for å feire min kjære fars kommende 60-årsdag.

Det var utrolig koselig, ikke minst for hundene. De fikk løpe fritt i hagen. At det var sauer på beitet rett ved siden av, gjorde ingenting. For alle tre ble kurert fra å jage sauer da de var borti strømgjerdet.


Jazzmann forelsket seg i denne blåsen som var ment som leke for ungene. Ingen unger fikk komme i nærheten av den. Forresten, ingen VILLE sitte på den skitne, utsiklede blåsen.

Odessa sitter her og ser på sauene, lurer på hva hun tenker? "Skumle dyr disse store ulldottene"? Hun ville ihvertfall ikke utforske de en gang til....
Nei, det var mye morsommere på fjellet, mye løping og litt bading i fjellvann. Etterpå, mens Jazzmann og Emma lå som slakt inne, fikk Odessa bli med i fjæra.


Linn-Astrid samlet steiner, skjell og kråkeboller. Odessa fulgte nøye med, ville ikke gå glipp av noe.

Det var to slitne hunder som inntok sofaen da vi kom hjem. Men dagen etter var batteriene ladet igjen, klar for litt action igjen. HERLIG MED BOXER!!!


Og her er karen som snart fyller 60!!!

3 kommentarer:

KENNEL BEXMA sa...

Så bra at du er på nett igjen!

Og for et bilde av Jazzmann og blåsa!!!Han ser skikkelig forelsket ut. Fin natur og supert terreng for boxere med masse energi der ute på Oksvoll, skjønner godt de fikk rast fra seg i helga.
Her er det flere av valpene som holder på å åpne øynene, da må blinkhinnene sjekkes om de er pigmenterte, noe jeg tror de er. Blir ikke så lenge til dere kan komme på besøk og hilse på småtassene.

Guro sa...

Ja, livet med boxer er virkelig herlig!! Så mange herlige bilder du viser fram også, nydelig å se :) Og du store hvor praktisk det må være å ha kurert den saue-galskapen... ;)

Og gratulerer til snart-60-åringen!

Havfruen sa...

Grattis til han som snart er 60:)
Ikke rart Odessa fulgte med på hva jenta plukka, det ligger i genene det Linda. Major har snusa på alt som er pakket ned og opp!!!! Kan til tider bli litt plagsomt:)
Herlig bilde av Jazzmann og blåsa..

Her i havgapet stormer det fælt om dagen, Major trivdes ikke kjempegodt på sisteturen i dag....
Klem:)